Kalite Anlayışımız
ISO 9001:2000
ISO 9000 Kalite Yönetim Sistem belgelendirmesi, kalite ve müşteri memnuniyeti ile birlikte, değişen dünyanın gerçeklerini benimseyerek kalite sistemlerini sürekli iyileştirmeye yönelik bağlılığı sağlamaktadır.
Müşteriler gittikçe artan şekilde kalite-bilinçli tüketiciler haline gelmekte ve tedarikçilerinden en yüksek ürün/hizmet kalite koşullarını yerine getirmelerini talep etmektedir. Böylece tüm işletmelerin, tüketici ihtiyaçlarını şimdi ve gelecekte karşılayacağı konusunda güvence verilmesini istemekteldirer.
HACCP
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point-Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi) gıda sektöründe uluslararası geçerliliği olan, tehlike ortaya çıkmadan tedbir almayı ve yok etmeyi sağlayan bir kontrol sistemidir.
HACCP sistemi aldığı tedbirlerle, kötü depolama koşulları, uygun olmayan malzeme girişi, uygun olmayan üretim makineleri, hatalı hijyen uygulamalarına engel olarak, sadece müşteriye sağlıklı ürünler değil, üreticiye de fire azalması/yok olmasından kaynaklanan mali kazançlar sağlar.